Opis forum
pewnie ze jestesmy teamem nr 1 nawet nie ma innej opcji.. ale glupie F.Stars mnie jeździ
za to ze farmie tam kazdego z mojej 9 ligowej
Moderator
TO naprawdę budujące, że udało nam się zmontować taki zespół. I mam nadzieję, że kiedyś będziemy też nr 1 pod względem respektu. W każdym razie wykorzystujmy nawet sen przeciwnikó by się rozwijać
ej nie gadajcie jak w LT tam tez ciagle sie podniecali tym ze sa tacy dobrzy hehehe a tak naprawde dupa nie bylismy dobrzey
musialem sam wszystko zalatwiac
hehehe no i dlatego LT sie rozpadlo
mam nadzieje ze tu juz zagrzeje miejsce na stale
Speed słyszałem ze połowa z nich już nie gra... oj radzą już sobie długo... i coś to nie wychodzi... nie martw sie Aga... ja także ich lubię
no właśnie!! sama widziałaś jak my graliśmy a jak oni... cały zespół wyprzedziłem w Reespie (oprocz Ciebie) ciagle tylko pisali jak to fajnie ze jestesmy tak wysoko... ze kiedys bylismy nisko hehe no to nudne juz dla mnie było
Moderator
Dobrze gadasz Patriota. My tu robimy jedno i drugie tzn gadamy i się rozwijamy, również dzięki wszystkim, którzy do nas ostatnio doszli. I mam nadzieję, że będziemy się trzymać razem. Bo tylko razem możemy coś osiągnąć na tym serwerze.
Moderator
Tak musisz gadać , ale dziś jesteś super-mamuśką więc cię zastąpimy, żebyś się nie rozpraszała.
a kim jestes robo? mieszkam w szczecinie w okolicach jasnych bloni wiec dzielnica to srodmiescie